Az egyik első tavaszi napon elvesztettem a rendszámtáblámat valahol a Pilisben, vagy úton odafelé. A műanyag tartókeret felső része teljes hosszában széthasadt, így eshetett ki a tábla. Talán elöregedett az anyag...

16-án, az első munkanapon időpont egyeztetés nélkül bementem a kerületi okmányirodába, és összesen 12350 -ért, kb. 45 perc alatt meg is kaptam az új rendszámot, az új forgalmival.

Ez igen kellemes csalódás volt, mert régi emlékeim szerint egy ilyen procedúra rengeteg időt és utánajárást igényel.

Azt tanácsolom mindenkinek, hogy nézze át a rendszámtábla rögzítését, a tartókeret állapotát, és ha szükséges, erősítse meg, vagy cserélje ki, mert az elvesztés még így, gyors ügyintézéssel is pénzbe és időbe kerül.

Amennyiben valaki tudja, hogy hol lehet fém rendszámtartó keretet beszerezni motorkerékpárhoz, az kommentben írja meg, kérem! A neten ugyanis nem találtam, csak speciális, sportmotorra való kivitelben.

A bejegyzés trackback címe:

https://coolrider.blog.hu/api/trackback/id/tr32737750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása