Több hónapnyi nélkülözés után, amit a magam részéről motoros lapok böngészgetése és számítógépes vezetésszimulátorok segítségével vészeltem át, végre itt a tavasz! :-)

Pár hete még -7 fokban motoroztam, szombaton már 17 fokos "meleg" volt! Egymást követő három alkalommal is kigurultam a Pilisbe, és bizony: FANTASZTIKUS volt! Pontosan az a feeling, ami miatt minden évben újra és újra motorra ül az ember. Az érzés, ami függőséget kelt, amit újra és újra meg kell élni! Végre, kezdődik a szezon!

Idén a minimum, amit futásteljesítmény szempontjából tervezek, az 2x10 ezer km (egyik a 250-es kis cruiserbe kerül hazai és burgerlandi utakon, a másik 10e km a Varadero-é lesz az Alpokban).

A bejegyzés trackback címe:

https://coolrider.blog.hu/api/trackback/id/tr472737644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása